Rendezvényszervezés

Esküvőszervezés

Álmodja meg esküvőjét és mi megvalósítjuk! Hisz esküvője élete legszebb napja!  Álmai valóra vállnak segítségünkkel. Levesszük válláról a szervezés gondjait! Bízza ránk a bonyolítást, hisz munkatársaink segítségével lenyűgöző, felejthetetlen esküvőben lesz része.

Segítünk a helyszín kiválasztásában, meghívók kivitelezésében, ruha kiválasztásában és minden olyan előkészületben, mely kellemesebbé teheti Önnek a felejthetetlen napot.

Az esküvő lebonyolításához minden eszköz  rendelkezésünkre áll, fotós, videós, party- szerviz, zenekar, vőfély.

 

Esküvődekoráció:

Exluzív dekorációt készítünk esküvőjére ízlésének megfelelően, szövettel, lufival, csodálatos virágkompozíciókkal, fényekkel, egyedi eszközökkel, örökzöldekkel.

Különleges kívánságának is eleget teszünk.

Merjen álmodni és mi megvalósítjuk !

 

Családi események

Vállaljuk születésnapok, zsúrok, gyermekrendezvények, partik, családi események szervezését.

Gyermekeknek lufibohócot, arcfestőt, szórakoztató eszközöket és bábelőadásokat  biztosítunk igényének megfelelően.

Felnőtteknek meglepetésműsorral tudunk kedveskedni.

Rendezvénytechnikai eszközeinkkel bármilyen helyszínen lehetővé tesszük a tökéletes rendezvény lebonyolítását.

 

Céges rendezvények

Vállaljuk céges rendezvények, családi napok, majálisok, kiállítások, konferenciák, sajtótájékoztatók, kampányok, tréningek és EU-s rendezvények lebonyolítását is.

Bálok, karácsonyi ünnepségek szervezését is ránk bízhatják!

 

Konferenciák

Szakmai konferenciák szervezését vállaljuk az előkészítéstől a kivitelezésig. Megfelelő helyszínt keresünk és igény esetén előadókat biztosítunk a szakmai témákhoz. Vállaljuk a rendezvényhez kapcsolódó meghívók és egyéb szóróanyagok tervezését és kivitelezését.

Munkatársainkkal és hostesseinkkel magas szinten bonyolítjuk le konferenciáját. A szükséges technikai eszközök rendelkezésre állnak.

Sajtótájékoztatók  és kampányok szervezését is ránk bízhatják!

 

Kiállítások

Vállaljuk kiállítások, termékbemutatók, promóciók szervezését. Biztosítjuk a megfelelő technikai hátteret az impozáns megjelenéshez. Megfelelő helyszínt keresünk és marketing tevékenységet végzünk a kiállítás minél magasabb részvételével és látogatottságával  kapcsolatosan.

Munkatársainkkal rugalmasan bonyolítjuk le rendezvényét.

Technikai hátterünk a különleges igények kiszolgálását is lehetővé teszik.

 

Fesztiválok

Vállaljuk fesztiválok, falunapok, majálisok teljes körű kivitelezését.

Az engedélyezési eljárástól a lebonyolításig. A nálunk regisztrált nagyszámú kézműves és vendéglátós listából szervezzük a résztvevő árusokat. A szórakoztató műsorhoz szükséges technikai eszközök rendelkezésünkre állnak. Szervezzük a sztárok és művészek fellépését.

Gondoskodunk a technikai személyzetről.

Tevékenységünk az egész ország területére kiterjed, lehetővé téve, hogy szolgáltatásainkat minél szélesebb körben igénybe vegyék.